Lengan & Tangan Prostetik
untuk amputasi bahagian atas anggota badan atau perbezaan anggota kongenital
Ambil peluang ini dan dapatkan prostesis moden.
Tersedia di Malaysia!

Tingkatkan Kualiti Hidup Anda

  • "Saya telah sangat pasti saya tidak akan memerlukannya, saya telah belajar untuk melakukan tekan tubi, berenang, menunggang basikal dan melakukan lebih banyak lagi berbanding dengan dua rakan saya yang memiliki dua lengan. Ternyata saya telah salah!"
  • "Anak perempuan saya telah memulakan dengan apa yang dipanggil 'perjalanan dua lengannya' pada usia 4 tahun, kini dia berusia 6 tahun."
  • “Bagi saya, kefungsian bukanlah sebab utama untuk mendapatkan prostesis, kerana sepanjang hayat saya telah terbiasa seperti itu. Tetapi ternyata mempunyai dua lengan adalah sangat berguna!"
  • Bertemu budak hebat ini yang bernama Muhamad Rifqi ini, umurnya 9 tahun. Dia telah kehilangan anggota badannya pada zaman kanak-kanak akibat penganiayaan di hospital. Musim panas ini dia telah mendapat lengan robotik Motorica pertamanya. Budak lelaki itu mahu lengannya direka sebagai tangan Iron Man dari filem. Dan dia telah mendapatnya.
  • Ini adalah Fazal dan kini dia boleh melakukan perkara yang tidak mungkin dia lakukan sebelum ini, yang mudah untuk anda tetapi berharga untuknya, iatu, pegang, ambil, bawa. Ini adalah kebolehan yang diberikan oleh satu prostesis kefungsian, terima kasih kepada Cyborg Future.
  • Tanpa prostesis seseorang akan datang untuk membantu anda. Tetapi dengan prostesis saya tidak memerlukan lagi bantuan sesiapa, saya boleh melakukan segala-galanya sendiri."
Perundingan percuma